Vacatures

Vacature Vakspecialist Elektrotechniek

Ben jij de elektrisch geladen vakspecialist met goede energie?
Jij weet de juiste spanning binnen elektrische installaties te vinden en levert de krachtstroom die wij nodig hebben?! Kom werken in ons kleine, gezellige team met een grote klantenkring. Wij zorgen voor het warme welkom zodat jij je direct thuis voelt.

Wie zijn wij?

Wij zijn De Bie Elektrotechniek, gevestigd in Oostelbeers en werkzaam in de eigen regio. Een elektrotechnisch installatiebedrijf dat klein is in omvang, maar groot in prestaties. Ons werk bestaat uit het oplossen van kleine storingen tot aan het aanleggen van complete installaties voor luxe woningen en bedrijven. Wij gaan altijd voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Werken doen wij in informele sfeer waar humor gewaardeerd wordt, zonder verlies van professionaliteit.

Wie ben jij?
Jij bent de spanningzoeker die zelfstandig de elektrische draden met elkaar verbindt. Contact met klanten maakt je blij, je houdt van afwisseling in het werk, draait je hand niet om voor het organiseren van werkzaamheden en hebt van nature een flexibele werkinstelling. Je bloeit op als je jouw kennis mag overbrengen op je collega’s en hebt zelf ervaring in -of wilt alles leren over- woonhuisautomatisering, ledverlichting, WiFi/internet, alarm- en camerasystemen, zonnepanelen en laadpalen.

Laat van je horen!

Wil jij nog meer weten over ons en het werk? Neem dan contact op met Antoine de Bie door te bellen of een WhatsApp te sturen naar 06-138 962 88.
Is dit zonder twijfel de baan waar jij je energie in kwijt kunt en denk jij de juiste spanning te kunnen leveren aan ons team? Stuur een e-mail naar info@debie-elektro.nl met jouw gegevens, overtuig ons in een korte motivatie en wellicht drinken we binnenkort samen koffie. Wij zien uit naar jou!

Vul hier je open sollicitatie in!

E-mailadres
Telefoonnummer
Korte motivatie