Vacatures

Vacature Allround Elektromonteur kleine projecten

Houd jij van spanning en energie?
Ook onze kleinere projecten verdienen een grootse aanpak, daarvoor kunnen we jouw expertise goed gebruiken! Als jij perfect de juiste verbindingen weet te leggen en energie krijgt van werken met spanning, ga dan aan de slag als allround elektromonteur bij De Bie Elektrotechniek.
Tijdens de wekelijkse vrijdagmiddag-borrel halen we gezamenlijk de spanning van de week af en met 38 vrije dagen per jaar, heb jij alle tijd om regelmatig op te laden.

Dit zijn wij
Gevestigd in Oostelbeers en werkend in de regio’s Eindhoven, Den Bosch en Tilburg. De Bie Elektrotechniek staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid, zorgvuldigheid, gemoedelijkheid en plezier in het werk. Professioneel in een informele sfeer. We zijn klein in omvang, maar groot in resultaten. Onze opdrachten variëren van het oplossen van kleine storingen tot aan het aanleggen van complete, complexe elektronische installaties, zowel voor particulieren als voor bedrijven.

Dit ben jij
Jij werkt vol energie zelfstandig aan projecten in de woningbouw, utiliteit en de agrarische sector. Van het vervangen van een meterkast of het plaatsen van een laadpaal tot aan het aansluiten van zonnepanelen. En van het uitvoeren van herstelwerkzaamheden conform het keuringsrapport tot aan kleine verbouwingen van een badkamer of keuken. Het hele project ligt in jouw magische handen. Je bestelt zelf de materialen, plant eigenhandig de werkzaamheden, vertrouwt op je eigen kennis en kunde en bouwt samen met het hele team aan duurzaamheid.
Dit omschrijft jou:
– Bewezen kennis van elektrotechniek
– Je werkt zelfstandig, maar bent zeker niet te beroerd om je collega’s te helpen
– Naast elektrotechnische vakkennis ben je ook geïnteresseerd in IT
– Zorgvuldig werken is voor jou vanzelfsprekend en je benadert klanten respectvol

Is dit jouw nieuwe baan?
Heb je na het lezen van deze vacature vragen over de functie, ons bedrijf of het werk wat we doen? Neem dan contact op met Antoine de Bie via 06-138 962 88 (bellen op appen). Weet jij zeker dat dit jouw nieuwe baan is? Stuur dan direct een e-mail naar info@debie-elektro.nl waarin je ons in het kort overtuigt waarom we jou moeten hebben. We kunnen niet wachten om je te ontmoeten en op te nemen in ons team.

Vul hier je open sollicitatie in!

E-mailadres
Telefoonnummer
Korte motivatie